Çaykur

OSMANLIDA ÇAY VE ÇAYHANELER ÜZERİNE KAPSAMLI BİR ARAŞTIRMA

Kategori:Çay Hakkında
Çayın tarihçesinden başlayarak bu kıymetli bitkinin Osmanlı?daki serüvenine değin uzanan bu eser,

Tamamını Oku


ÇAYKURA BERGAMOT KOKUSU DA GELDİ

Kategori:Çay Hakkında
Herkese hitap eden, damaklarda eşsiz tatlar bırakan ürünlerimize bir yenisini daha ekledik: Çaykur Tamdem.

Tamamını Oku


DERDİ KALORİ OLANA, ÇARE STEVYALI DİDİ

Kategori:Çay Hakkında
Stevyalı ?didi? 250 ml?lik sempatik kutularında

Tamamını Oku



Organik Gübrede Dev İşbirliğine devam

Kategori:Çay Hakkında
Organik gübreye geçişte örnek bir işbirliği yürüttüğümüz Yeditepe Üniversitesi ile bir yıl daha birlikte çalışacağız.

Tamamını Oku


TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR ÜRÜN:YESIL CAY PUDRASI

Kategori:Çay Hakkında
Prof. Dr. Feramuz Özdemir/Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Tamamını Oku


Çayın Babası ALİ RIZA ERTEN

Kategori:Çayın Tarihi
Türkiyede çay tarımı ile ilgili girişimler, 1917 yılından sonra gelişmeye başladı.

Tamamını Oku


Siyah Çay nasıl demlenir?

Kategori:Çay Demleme
Demlemede kireçsiz su kullanılarak çaydanlıkta iyice kaynatılmalı ve porselen demlik tercih edilmeli.

Tamamını Oku


ALTINBAŞ ŞİMDİ ÇOK DAHA KOlAY

Kategori:Çay Hakkında
Altınbaş, çayını hızlı ve pratik bir şekilde hazırlamak isteyenler için demlik ve bardak poşette.

Tamamını Oku


ÇAYKUR BLOG